AANBEVELINGEN

1.
Met Guus staan wij periodiek stil bij het functioneren van mijn team, dat verantwoordelijk is voor de realisatie van waterbouwprojecten. Los van de waan van de dag zorgt Guus ervoor dat we kunnen kijken naar ons als team en naar elkaar. Hij creëert hierbij de rust, laat de tijd even stilstaan en geeft energie, waarbij hij iedereen op zijn unieke manier in het samenwerkingsspel meeneemt.
Dit samenzijn geeft een moment van bezinning en vertrouwen in elkaar. Problemen worden hierdoor makkelijker bespreekbaar.

Marijke Visser, projectmanager Rijkswaterstaat

2.

24b10ab-148x148Ondertussen heb ik twee teamsessies gedaan met Guus. Voor mijn team en mij zijn het twee intensieve dagen geweest met een interval van zes maanden. Het heeft mij als projectmanager inzicht gegeven hoe de individuele projectteamleden kijken naar het werk en het project, het belang dat zij hechten aan de dagelijkse werkzaamheden en de persoonlijke kernwaarden. Daarbij zijn de talenten van een ieder naar voren gekomen en uitgesproken naar elkaar toe. Voor mij een basis waar het team op kan bouwen.

De kracht van Guus zit in zijn rust van handelen. Zonder een mening te vormen beschrijft hij de situatie die hij ziet ontstaan in een teamsessie. Hij vraagt door om te kijken of de deelnemers een inzicht hebben gekregen en geeft ruimte om zelf een conclusie te maken. Daarbij maakt hij gebruik van technieken die visualiseren wat er wordt gedacht. Illustratief voor mij zijn de opstelling in de ruimte van de deelnemers en het tekenen van gedachten.

Uiteindelijk worden alle besproken onderwerpen aan het einde van de dag gebundeld. Guus geeft de ruimte aan deelnemers om zelf invulling te geven aan een concrete actie die met een oefening vorm wordt gegeven.

Martin Brinkhuis, projectmanager ProRail

3.

Nico Willemsen

Ik kijk terug op een ongelofelijk mooie dag. Wat een flow, wat een energie en verbinding! Ik complimenteer jou en Brenda voor het mooie programma, en dank jullie voor de bezieling in jullie begeleiding.

Nico Willemsen, projectleider Rotterdam

4.

Rens Meijkamp

Voor mij was het een hele bijzondere dag met bijzondere mensen en een bijzonder programma. Ik was onder de indruk van de wijze waarop jullie grote intimiteit wisten te scheppen tussen mensen die elkaar niet kenden. Het leven werd gedeeld! Voor mij was deze dag een bron van inspiratie. Ik ben het boek aan het lezen en wil heel graag nog verder contact met jullie omdat ik verwantschap voel in de beweging die we teweeg willen brengen in de wereld van werken (en ook van leven).

Rens Meijkamp, eigenaar van Renson Consultancy

5.

Ik wil je even erg bedanken voor de teambuildingdag afgelopen woensdag. Ik heb al eerder dit soort sessie meegemaakt. Maar omdat ik in een ondersteunende rol zit had ik vaak het gevoel dat er weinig met mijn inbreng werd gedaan. Woensdag was anders. Ik kon echt mijn ei kwijt en ben erg blij met alle uitkomsten zowel voor mijzelf als voor het team. Zit beter in mijn vel!

F.v.d.M., projectassistent Rijkswaterstaat

6.

Irina Zuboff

De workshop ‘Wie samenwerkt, excelleert’ van Guus en Brenda heeft mij op een diepe manier weer in contact gebracht met mijn eigen levendigheid en bron. Met hun gevoelige begeleiding hebben de coaches een veld kunnen creëren zodat transformatieprocessen in de deelnemers mogelijk werden. Ik ben Guus en Brenda hiervoor heel dankbaar.

Irina Zuboff, zangeres, coach

7.

Leuk dat jij wat van jou laat horen! Ik ben het jaar erg goed uit gegaan en ook het nieuwe jaar weer erg goed begonnen. Het contract waarover de discussies gingen staat op het punt van tekenen, het voornemen tot gunnen is voor de kerst nog uitgegaan. De ochtend met jou heeft zeker aan voorgaande bijgedragen en dus iets opgeleverd voor het team. Ook loopt de communicatie beter dan voor onze sessie en heb ik met deze en gene na die tijd goede en prettige gesprekken gevoerd.

Verder, ik heb vanwege (positieve) management aandacht voor betreffend project sinds vorige week een nieuwe gigantische uitdaging… Wellicht doe ik nog een keer een beroep op jou voor 1 van de projecten.

Bartele Kiestra, projectmanager ProRail

8.

Guus, ik heb vaak aan je gedacht en met name aan het eerste contact die wij samen hebben gehad, waarin jij bepaalde dingen heb gezegd en waarvan ik op dat moment hele grote vraagtekens bij heb geplaatst. Deze vraagtekens, daarvan ben ik op een aantal op teruggekomen, in positieve zin. Ik ben je daar zeer dankbaar voor.

Van een heleboel zaken die jij hebt gezegd, verteld heb en heb aangedragen, daarvan kan ik alleen maar waardering over uitspreken en ben jou daar zeer erkentelijk voor. Vind het namelijk heel bijzonder, ik vind jou namelijk heel bijzonder.

Rik Eijer, medewerker Rijkswaterstaat

9.

Roy van Reijsen

Guus luistert, observeert en confronteert waarbij hij zonder oordeel en mening teamsspelers inzicht geeft in hun houding en gedrag naar elkaar. Met zijn interventies en zeer nuttige oefeningen is hij in staat een diepere en intensere samenwerking te bereiken waardoor plezier, samenspel en resultaat kunnen groeien en bloeien. Bedankt Guus.

Roy van Reijsen, Programmamanager

Als je wilt weten voor welke opdrachtgevers ik nog meer heb gewerkt, klik dan op opdrachtgevers.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën