DE AUTEURS

Guus Scholten

Guus-90x90Guus Scholten is als leidinggevende vele jaren werkzaam geweest bij de overheid en begeleidt nu teams naar beter samenwerken.

Ik heb als leidinggevende en begeleider gemerkt, dat relatie, betrokkenheid, aandacht en waardering, en openheid in het werk erg belangrijk zijn, juist ook om goed te kunnen samenwerken. Een betere relatie leidt tot betere resultaten. Mensen worden er gelukkiger door. Zo ontstond mijn passie voor samenwerken.

Mijn motto is dan ook: “Samen naar verbindende energie”. Verbindende energie ontstaat als je naar elkaar luistert, luistert met je hart, en als je bereid bent de ideeën van de ander te respecteren en ervan te leren. Dan ontstaan er voorwaarden voor samenwerken.

Loes Bakker

Loes1-73x90Na 25 jaar parttime beleidsadvieswerk bij de gemeente Amsterdam, heb ik mijzelf in 2008 gevestigd als zelfstandig coach. Opgeleid als maatschappelijk werker heb ik de keus gemaakt om mij honderd procent te richten op het helpen van mensen die dat nodig hebben. In 2009 rondde ik een jaargang organisatie-opstellling en systemisch werken, alsmede een opleiding tot hypnotherapeut af.

Natuurlijk wil jij, net als de meeste mensen, gewoon prettig leven en werken. Heerlijk in verbinding staan met jezelf en in het moment leven en genieten van alles om je heen. Gewoon dat doen waar je gelukkig van wordt. Het geeft mij veel voldoening om jou in deze reis naar je eigen geluk te mogen ondersteunen.

Chris Kempen

Chris-75x75Chris Kempen is werkzaam als zelfstandig internationaal consultant en organisatiecoach met bureau TOLK. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik meestal ‘Ik ben tuinman’. Ik zie mijzelf namelijk als iemand die, net als een tuinman, vruchtbare voedingsbodems creëert, waarop samenwerking, vernieuwing en verandering zich kunnen ontvouwen en gedijen. Mijn inbreng is enthousiasme en invoelend vermogen voor wat er in een groep speelt en wat nodig is.

Vraagstukken van samenwerken en leiderschap zijn dagelijkse kost voor mij. Ik ben gefascineerd door de vraag: hoe klaren mensen samen een klus? In een organisatie of in verenigingsverband, profit of non-profit, in Nederland of daarbuiten.

Wijnand van Lieshout

Wijnand-75x75Wijnand van Lieshout is organisatiecoach en zijn werkgebied is vooral de gemeentelijke overheid als specifieke doelgroep. Overal waar mensen zijn wordt samengewerkt. Samenwerken kan verschillende vormen aannemen. Voor mij is vooral de kwaliteit van de samenwerking belangrijk en inspirerend.
Door het onbespreekbare bespreekbaar te maken ga ik samen met alle relevante partijen een ontdekkingtocht aan naar de juiste kwaliteit van samenwerking.

Ons boek Kristallen van samenwerken gaat je helpen om dynamisch te balanceren tussen enerzijds de harde en zachte kanten van samenwerken en anderzijds tussen de in- en externe elementen ervan. Dit boek geeft u inspiratie en een beleving om als mens en professional samenwerkingsvraagstukken met passie aan te pakken.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën