NIEUWS

Als je wilt inschrijven voor mijn Nieuwsbrief

25 februari 2017

Vandaag een lezing met foto’s gehouden over mijn nieuwe boek bij de regionale bijeenkomst van het genootschap van St. Jacob in Amsterdam. Er was een mooi groot publiek en de lezing werd goed ontvangen. Altijd heerlijk om te doen.

21 februari 2017

Vandaag de laatste voorbereiding gehad met een aantal collega-opstellers om half maart bij een grote overheidsorganisatie opstellingen te doen tijdens een cursus-tweedaagse.

17 februari 2017

Print

Mijn nieuwe boek is verschenen! Het boek is te koop bij Boek.scout, in Amsterdam bij Pied à Terre op de Overtoom 135 en bij De Vakantiefietser in de Westerstraat 216, en te bestellen bij iedere andere boekwinkel in het land (ISBN: 978-94-022-3345-2). Het boek kost € 20,99.

15 februari 2017

Het boek De brug naar Santiago is naar de drukker gestuurd.

14 februari 2017

_DSC9206

Na nog een flinke week hard werken aan het binnenwerk van het boek, dus nog eens de puntjes op de i zetten, heb ik vandaag het akkoord gegeven voor het drukken van De brug naar Santiago door Boekscout. Volgende week heb ik een exemplaar in handen.

6 februari 2017

Mijn nieuwe boek De brug naar Santiago is vandaag in productie gegaan bij Boekscout. Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien.

3 februari 2017

62 Mensen willen het promotiemateriaal voor het boek ontvangen. Sommigen zitten er echt op te wachten, omdat ze het boek cadeau willen geven. Heel leuk. en er zijn ook een kleine 30 mensen die het boek willen kopen. Lief van ze.

3 februari 2017

Vandaag alle laatste loodjes naar Boekscout gestuurd, zodat zij met de productie kunnen beginnen. Een week eerder had ik alle foto’s voor het boek al verstuurd.

2 februari 2017

Vandaag een goede werksessie gehad met ons groepje opstellers voor een groot project bij een overheidsorganisatie. Half maart gaat het beginnen, als het goed is.

24 januari 2017

Ik ben alle emailadressen aan het verzamelen om vrienden en kennissen te vragen of ze het boek willen kopen of eenmalig promotiemateriaal van mijn boek van Boekscout willen ontvangen, zonder verplichting om te kopen.

23 januari 2017

Vandaag heb ik een Facebookpagina gemaakt voor mijn nieuwe boek dat op 17 februari het licht ziet bij Boekscout (zie 12 januari).

20 januari 2017

Vandaag een mooie bijeenkomst gehad met onze collega’s van Open Vloer. We hebben weer eens goed bijgepraat en de data voor 2017 vastgesteld. Ook willen we 2 themamiddagen organiseren, 1 over voeding en 1 over ZZP’er. De data worden weer bekend gemaakt op Open Vloer.

12 januari 2017

Vandaag heb ik het contract met Boekscout getekend voor de publicatie van mijn vierde boek: De brug naar Santiago. Meer informatie volgt binnenkort.

12 januari 2017

Het was stil geweest van mijn kant. We hebben een lange zomer gehad. Ik heb energie gestoken in het gepubliceerd krijgen van mijn vierde boek: De Brug naar Santiago omdat het boek niet paste in het profiel van mijn vorige uitgevers Garant en van Brug.

Verder draait Open Vloer met regelmaat. Binnenkort beginnen we weer: 17 februari 2017.

Ook ben ik met mijn vijfde boek begonnen: De eigenschappen van Samenwerken, waarvoor Garant interesse heeft getoond.

7 december 2016

Gisteren heb ik een mooie teambijeenkomst gehad met een nieuwe groep van ProRail. Heerlijk om te doen, zeker als de deelnemers tevreden zijn.

23 mei

!cid_E4E593BD-D038-4A91-909A-04456FF78CAF !cid_F13DBFD0-D164-48D4-A55C-5CDDCF284B80

Hierbij de foto’s van de diploma-uitreiking van de Syst-week.

13 mei

Vandaag hadden we weer een mooie intervisie bijeenkomst waarin we konden oefenen met de methodes die we in Aken hebben geleerd (zie 10 mei).

10 mei

Group SySt International Aachen May 2016

We hebben een fantastische week opstellingen in Aken gehad. We hebben van Elisabeth Ferrari weer eens een heleboel Syst formats gehad, zoals doelopstelling, tetralemma, droomopstelling, en nog vele anderen. Het was heerlijk om ons, samen met Loes, weer eens in deze vraagstukken onder te dompelen. En het mooie was dat we heel veel nieuwe mensen hebben leren kennen uit Zuid-Amerika, Spanje en Duitsland.

25 april

_DSC9206

Nu ben ik bezig om mijn boek De Brug naar Santiago te corrigeren. Leuk werk. [De foto is van de Brug over de Río Arga bij Puente la Reina op de Camino francés.]

22 april

Vandaag had ik weer een gesprek met de jongelui die vernieuwingen in onze landelijke Yoga-organisatie voorstaan. Mooie gesprekken. We hebben ook een Mission Statement gemaakt, zodat in Los Angeles duidelijk wordt wat wij met de vernieuwing beogen.

15 april

letterhug

We hadden weer een Open Vloer met 4 klanten en 3 opstellingen. Ikzelf mocht er dit keer 2 doen, wat goed ging en wat ook heel bevredigend is als de klant tevreden is. Op 23 juni sluiten we het voorjaar af en gaan we in september verder: zie de agenda van Open Vloer.

13 april

Uitgevrij van Brug

Vandaag heb ik weer met mijn uitgever gesproken: Jan-Willem Gerth van Uitgeverij van Brug. Mijn manuscript voor De brug naar Santiago is gereed. Hij gaat bekijken of hij het wil uitgeven. Zelf vind ik het een geslaagd boek, met fietsverhalen, overwegingen, ervaringen, kunstuitingen en mijn persoonlijke verhaal als student in León in 1973. Ik ben benieuwd wat hij doet, maar ik verwacht wel dat hij het gaat uitgeven.

19 maart

schelp santiago-de-compostela-camino

Vandaag heb ik mijn eerste lezing gehouden over mijn nieuwste boek De brug naar Santiago en over ons boek Samenwerken met Jezelf. Het onderwerp was: Pelgrimstocht of spirituele tocht? Ik heb de lezing gehouden op de regiodag van het genootschap van Santiago van de Bollenstreek in Haarlem in het voormalige Sint Jacobs Godshuis, van waaruit de pelgrims naar Santiago vertrokken. Na mijn lezing heb is met de aanwezigen een gesprek gehouden over: wat is nu een pelgrimstocht? Het was interessant om te doen, hoewel het niet zo makkelijk is om dat laatste te benoemen.

18 maart

Een mooie bijeenkomst gehad met Meike, Olav en Annelie over hoe spiritualiteit in organisaties te brengen. In dit geval hadden we twee casussen: een voor Meike en een voor Annelie. Beiden gingen heel blij naar huis waar ze het gehoorde in praktijk konden brengen.

12 maart

schelp santiago-de-compostela-camino

De grote voorjaarsbijeenkomst van het genootschap van Sint-Jacob waar we zolang aan gewerkt hebben en naar uitgekeken hebben. ’s Middags houd ik 2 workshops met als titel ‘Wil de echte pelgrim opstaan’.

10 maart

letterhug

We hebben een prachtige proeverij Organisatieopstellingen in Rotterdam gehad. We waren met een gering aantal deelnemers, maar daardoor juist heel intensief. Dat belooft wat voor 15 april en de toekomst. Misschien dat we eindelijk wat meer voor bedrijven kunnen gaan werken, zoals we voor de Nationale Politie hebben gedaan.

4 maart

Ik heb een mooi gesprek gehad met de board van onze SRF-Nederland en een groepje jongeren die vernieuwing wil realiseren. Fijn dat we er allemaal achter staan en nu een programma om samen tot die vernieuwing te komen.

18 februari 2016

Mijn vierde boek De brug naar Santiago of Wie ben ik zonder werk nadert z’n einde. Ben benieuwd wat de uitgever ervan gaat zeggen.

17 februari 2016

Een mooi gesprek gehad met Willem de Jong, coördinator van de Santiago-regio Bollenstreek/Rijnland ter voorbereiding van mijn lezing op 19 maart 2016 in Haarlem, in ht vroegere St. Jacobs Godshuis.

5 februari 2016

Vandaag weer een reguliere Open Vloer in Rotterdam bij Djoj gehad. Het onderwerp was speeddate met je toekomst. Wat is het toch mooi dat je, ook al hebben we 1 klant en 1 extra aanwezige, van die mooie opstellingen hebt. Op naar de proeverij over organisatie- en werk-gerelateerde opstellingen op 10 maart (een proeverij) en 15 april (een reguliere).

29 januari 2016

Vandaag heb ik een klein groepje jongeren begeleid dat ideeën heeft over vernieuwing van de SRF-Nederland. Dat was een mooie inspirerende bijeenkomst. Nu gaan samenwerken met het bestuur en de andere groepen.

28 januari 2016

Het begint spannend te worden, want alles moet klaar zijn voor 6 februari als de aanmelding voor de voorjaarsbijeenkomst van het genootschap van Sint Jacob in Amsterdam in de Duif gaat starten. het zijn nog een hoop kleine klusjes en details die moeten kloppen.

16 januari 2016

We komen met de groep Crkl spiritualiteit op zaterdag 16 januari bij elkaar om verder na te denken hoe we organisaties kunnen ondersteunen met hun streven om meer spiritueel te werken. voor ons ook een heel zoekproces, mooi en leerzaam.

12 januari 2016

Een mooi gesprek gehad met een projectmanager van ProRail voor een toekomstige teamcoaching.

5 januari 2016

We hebben een mooi overleg met opstelling gehad om de Open Vloer bijeenkomsten van dit jaar voor te bereiden.

12 december 2015

schelp santiago-de-compostela-camino

Op 12 december ben ik gevraagd om met de regiocoördinatoren van het Genootschap van Santiago een gesprek te voeren over de drukte op de Camino en of de camino nog wel een echte pelgrimstocht is. Dit alles naar aanleiding van een artikel van Herman Vuijsje in het NRC; zie ook een interview met hem.

10 december 2015

logos-v2-100x23

Op deze dag heb ik met Chris Kempen voor 130 deelnemers een presentatie gehouden op het Garant25-congres Transitie in de organisatie. Er waren en zestal lezingen met heel verschillende invalshoeken: grenzen aan verandering o.a. in relatie tot onderwijs, positieve psychologie, co-creatie, emoties en verbindende communicatie. Ons was gevraagd om een lezing te geven met als titel Kristallen van Samenwerken. Ik heb over de 5 eigenschappen van samenwerken verteld: bereidheid, moed, luisteren, persoonlijk leiderschap en liefde, en daarom heen de kristallen van samenwerken gelardeerd, en Chris heeft verteld over de fases in het U-proces om een transitie tot stand te brengen en daarin de plek en de rol van de kristallen laten zien. Het was een mooie inspirerende dag.

9 december 2015

Dsc_0055-1-300x200-148x98

Op 9 december hadden we een reguliere Open Vloer met een bijzondere opstelling. Altijd weer een feest om een klant te kunnen bedienen en ondersteunen.

21 november 2015

tempel_van_alledag_MURA_bank_9401

Op 21 november hebben we een mooie proeverij met een aantal vormen van opstellingen gehad in de Tempel van Alledag te IJburg, Amsterdam. De volgende onderwerpen hebben we de revue laten passeren:

de kracht van je ouders
jouw relatie met geld
een miniopstelling
wat je in de wereld wil zetten

8 april 2015

Leef je leven; vier je leven.

In de week van 20 – 26 juni 2015 gaan Loes, Irina Zuboff en ik een workshop houden op kasteel Préau, Frankrijk. Het is een mooie omgeving en een mooie plek. De workshop is een combinatie van de workshop de 5 wetten van keuze (door ons beiden) en van stemexpressie door Irina. Het wordt vast een mooie week. De kosten voor die week, exclusief verblijf, is € 320,-. Dus als je zin hebt, meld je aan. Als je een kijkje wilt nemen naar onze cursus?

8 april 2015

Op 17 april is er weer Open Vloer. In Djoj te Rotterdam.

8 april 2015

We hebben vanaf 3 december 2014 een tiental keren de Nationale Politieacademie mogen begeleiden met opstellingen. Een heel interessant traject. We hebben daar veel geleerd.

23 oktober 2014

Op 21 november houden Brenda van Broekhoven en ikzelf weer een 1-daagse introductiedag op ‘wie samenwerkt, excelleert’; zie de agenda.

Je kunt je hier registreren.

23 oktober 2014

Op 14 november hebben we bij Open Vloer weer een thema in de opstellingen: Goed afscheid nemen. Zie ook de agenda.

23 oktober 2014

Ik heb mijn eerste Nieuwsbrief van Savier gemaakt en op de site gezet. Die ga ik binnenkort aan velen versturen met de vraag of ze willen inschrijven op mijn Nieuwsbrieven.

30 september 2014

Wat een schitterende film had Pim Giel over dementie gemaakt. Zo indringend en respectvol tegelijkertijd. Het was ook heerlijk om voor het eerst een van mijn verhalen (De Geleerde die niet wist hoe verder) voor een groot publiek te mogen voorlezen. Het was spannend en fijn tegelijkertijd. Ik heb mooie reacties gekregen. En nu maar afwachten hoe het boek verder wordt ontvangen. De eerste reacties druppelen binnen en die vinden het een prachtig boek.

17 september 2014

Op 25 september ga ik met het titelverhaal het congres Mijn hoofd in jouw handen in EYE openen, georganiseerd door Pim Giel, filmmaker van de 1,5 uur durende film over dementie.

17 september 2014

Op 20 september verschijnt mijn derde boek: De Geleerde die niet wist hoe verder en andere Magische Verhalen.

DeGeleerde-Cover-92x148

15 september 2014

Open Vloer gaat weer van start: 19 september in Djoj.

15 mei 2014

De nieuwe data voor Open Vloer in het najaar van 2014 zijn bekend: zie de agenda.

15 mei 2014

In het najaar gaan Loes en ik ook weer de 1-daagse ‘Samenwerken met Jezelf’ geven. De datum weten we nog niet maar komt ook op de agenda te staan.

15 mei 2014

De nieuwe data voor de 3-belevingsdagen ‘Wie samenwerkt, excelleert’ zijn bekend: 16 oktober, 21 november en 12 december; zie de agenda.

13 mei 2014

Daniel Ofman 1

Vandaag een mooie en interessante workshop met Daniel Ofman, georganiseerd door Alites (http://alites.nl/). Hij vertelde over zijn HET-IK-WIJ-model, dat ik inmiddels ook in Kristallen van Samenwerken (blz. 44 en 45) heb beschreven. Ook de verdiepende gedachten over de kernkwadranten was boeiend.

9 mei 2014

Vandaag hadden we een hele dag Open Vloer met het thema ‘Goed afscheid nemen’. Het is een mooie dag geworden, niet alleen met dit thema, maar juist ook met de reguliere opstellingen, ’s middags. De nieuwe data staan weer op de site van Open Vloer: 19 september, 31 oktober en 10 december.

17 april 2014

Een tijdje geleden stuurde mij een collega link door: http://bit.ly/Qrsp1g. Zo kun je dus ook op TV komen, bij RTL Nieuws nota bene.

12 april 2014

Vandaag een introductie op onze 1- en 7daagse gegeven met een korte workshop over het realiseren van je droom op een ‘Anders avondje uit’ van Djoj. Er waren 7 geïnteresseerde deelnemers. We hebben mooie dingen gedaan: verhalen vertellen, de deelnemers bewust maken van hun droom. Het was weer goed om te doen. En nu op naar 11 mei waar we een 1-daagse gaan geven.

5 april 2014

Het ‘Anders Avondje uit’ te Djoj komt dichterbij (http://bit.ly/1fcYoey). Als voorproefje voor de 1 daagse op 11 mei in Djoj, Rotterdam (http://bit.ly/1nc6p9r).

1 april 2014

Vandaag zijn al mijn verplichtingen voor regulier werk opgehouden. Ik ga vanaf vandaag verder met Savier.

28 maart 2014

Vandaag en maandag twee mooie teamcoachings gegeven. Wat is het toch heerlijk om te zien dat mensen op zo’n dag dichter naar elkaar toe groeien. En nu vasthouden.

21 maart 2014

We hebben weer een mooie Open Vloer gehad met 3 mooie opstellingen. Op naar 9 mei waar we de hele dag het thema ‘Goed afscheid nemen’ als onderwerp hebben (http://openvloer.nl/).

10 maart 2014

De workshop ‘Samenwerken met Jezelf (en de wetten van keuze)’ gaan Loes en ik weer houden. Op 12 april doen we eerst mee met een ‘Anders avondje uit’ in Djoj (http://bit.ly/1fcYoey) om op 11 mei weer een 1-daagse te geven (http://bit.ly/1nc6p9r). We hopen een hoop deelnemers te hebben.

10 maart 2014

Vorige week is het programma van 25 september 2014 van het congres over dementie in EYE, Amsterdam, bekend gemaakt. Op dat congres ga ik voor het eerst een eigen gemaakt verhaal, speciaal voor het congres voordragen. Ik ben daarmee ook bijna de eerste spreker. Voor het congres zie http://bit.ly/1h6h2mP.

24 februari 2014

Jan-Willem Gerth en ik 2

Vandaag een, zoals altijd, leuk gesprek gehad met Jan-Willem Gerth, eigenaar van Uitgeverij van Brug. En het resultaat van dat gesprek is dat er in september een nieuwe bundel van mij verschijnt met als werktitel ‘Magische verhalen’.

20 februari 2014

Met Brenda een goed en fijn gesprek gehad over het vervolg van ‘Wie samenwerkt, excelleert’. We gaan door en denken ook aan het maken van elearning modules voor Tagpoint trainingen (http://bit.ly/1mD1EFs).

18 februari 2014

Gisteren hebben we ons bij ‘Anders Avondje uit’ (http://bit.ly/1fcYoey) Djoj aangemeld voor een introductieworkshop ‘Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze’. De introductieworkshop vindt plaats op 12 april om 20.00 uur. Daarvoor krijg je een diner met koffie.

12 februari 2014

We hebben een mooie recensie van ons boek Samenwerken met Jezelf van de NBD Biblion gekregen.

11 februari 2014

Zo wordt ons boek soms ook gevonden: een leuk verhaal:

Dat is heel bijzonder. We zaten vrijdagavond in een restaurant in Leuven (België) en de man aan het tafeltje naast mij (die ik langs geen kanten ken) was over je boek aan het vertellen ten aanzien van zijn tafeldame. Ik ving daar flarden van op, en zijn verhaal intrigeerde me, en dus zocht ik via google op ‘samenwerken met jezelf’. En zo vond ik het boek. Zo kan je dus ook ‘bekend’ worden 🙂

7 februari 2014

Vandaag de eerste bijeenkomst van Open Vloer gehad in een nieuwe samenstelling. Heerlijk om een volle bak te hebben en 2 hele mooie opstellingen met tevreden klanten.

Open Vloer samen

6 februari 2014

Vandaag een prachtige teambijeenkomst gehad met een staf van een afdeling. Als uitgangspunt om de samenwerking te verbeteren heb ik enkele van de kristallen en voorwaarden uit mijn boek Kristallen van Samenwerken genomen alsmede een mooie passage van Berthold Gunster uit Ik ben oké, jij bent een sukkel:

Een verstandhouding met iemand opbouwen, iets van iemand gedaan krijgen of een conflict met iemand op een – voor beiden – positieve manier afhandelen, is alleen mogelijk als we ons diepgaan openstellen voor de ander. Hoe zit iemand in elkaar? Welke doelen, beweegreden en belangen heeft hij? Wanneer voelt hij zich veilig en vertrouwd, welke zorgen en angsten kent hij en waar verlangt hij ten diepste naar?… Toch is dit alles niet mogelijk zonder je eerst zo goed mogelijk in de ander te verplaatsen (blz. 49).

4 februari 2014

Aanstaande donderdag een teamcoaching voor een oud-collega. Altijd heerlijk om te doen.

4 februari 2014

Aanstaande vrijdag 7 februari hebben we weer de eerste Open Vloer van het jaar. En we zitten weer vol. Als je de nieuwsbrief Open Vloer wilt ontvangen kun je op de site inschrijven.

31 januari 2014

Vandaag zijn we bij Pim Giel geweest om te spreken over zijn congres over dementie ‘Mijn hoofd in mijn handen’; zie zijn filmpje daarover. En het mooie is, is ga op dat congres in EYE mijn eerste verhaal voordragen, bijna als eerste activiteit in het congres. Super!

17 januari 2014

Vandaag hebben we met elkaar gesproken over hoe verder met Open Vloer. We gaan op 9 mei een hele dag besteden aan ‘Goed afscheid nemen’. We doen dit voor zowel particulieren als bedrijven.

17 december 2013

Met Ab van Luin interessante gesprekken gehad over mijn boeken en zijn project ‘Nederlandbovenwater’.

16 december 2013

Weer een mooie teambijeenkomst gehad. Het is altijd weer bijzonder om de mooie verbindende energie te voelen en tussen de deelnemers te merken.

6 december 2013

Vandaag weer een interessante Open Vloer gehad.

27 november 2013

We hebben enkele mooie reacties op de 1-daagse workshop ‘Samenwerken met Jezelf’ gekregen.

En enkele reacties op de 3 belevingsdagen ‘Wie samenwerkt, excelleert’.

27 november 2013

Zondag hebben Loes en ik de 1-daagse workshop ‘Samenwerken met Jezelf’ gehouden met 6 deelnemers, een mooi en fijn begin. Het was best spannend zo samen weer eens een workshop te geven, maar uiteindelijk was het een mooie dag. En we hebben ook de eerste aanmeldingen voor de 7-daagse die we in de loop van 2014 willen gaan geven. We streven naar zo’n 9 – 10 deelnemers. Dus als je belangstelling hebt of belangstellenden kent, de brochure is nog steeds te downloaden.

23 november 2013

Gisteren hebben Loes en ik in EYE de laatste puntjes op de i gezet voor onze eerste workshop ‘Samenwerken met Jezelf’ op 24 november in de Roos te Amsterdam. Die gaat door en daar zijn we heel blij mee. Een eerste begin van een mooie nieuwe samenwerking.

23 november 2013

Donderdag 21 november hebben we de 3e belevingsdag ‘Wie samenwerkt, excelleert’ gehad. Dat was weer een geweldige dag. Wat een prachtige energie hebben we weer met elkaar neergezet. De deelnemers waren heel blij met de dag en Brenda en ik ook. Het was een mooie cyclus Ik hoop binnenkort wat reacties van de deelnemers te kunnen plaatsen. De data voor volgend jaar ga ik ook snel bekend maken.

15 oktober 2013

De deelnemers voor de workshop Samenwerken met Jezelf beginnen binnen te druppelen. Op 26 september, de dag van ons vertrek van onze reis naar Roemenië en Boedapest, waar we vrienden gingen bezoeken, kregen we de eerste deelnemer, op 9 oktober gaven 3 mensen aan te willen komen en vandaag weer 2 aanmeldingen. Hoera! Dat wordt vast een hele mooie dag.

15 oktober 2013

Er is weer een nieuwe versie van de gratis download beschikbaar. Ik vertel nu over de eerste 3 wetten van keuze uit Deel II.

15 oktober 2013

Op 8 oktober hebben we een schitterende tweede belevingsdag ‘Wie samenwerkt, excelleert’ meegemaakt. Ik heb het eigen gemaakte verhaal ‘De Danser’ verteld. We hebben gelopen en gedanst. Wat een mooie energie, die dag. Enkele reacties:

reactie 1: Wat ben ik nog steeds onder de indruk! Ik ben heel dankbaar dat ik aan deze workshop mee mag doen. En dankbaar voor de groep met allemaal stuk voor stuk zo’n geweldig gave persoonlijkheden! Vet gewoonweg! Vet! 🙂 Ik wilde graag mijn enthousiasme met jullie delen.
reactie 2: Ben heel blij met jullie en alle ontdekkingen, inzichten en inspiratie. Met dank aan Guus en Brenda die dit faciliteren. Zie uit naar de volgende keer, ook al met een beetje weemoed omdat het dan de laatste keer al weer is. En voor mijn gevoel is er nog zoveel te ervaren samen.
reactie 3: Ik kan mij hier helemaal bij aansluiten, ben ook dolblij met ons allemaal en in het bijzonder met onze facilitators die dit mogelijk maken, Brenda en Guus.!!

12 september 2013

De gratis te downloaden pagina’s op de homepagina van mijn site zijn aangepast. Je kunt nu ook een stukje uit Deel I, Onze Verhalen, lezen. Dat geeft mogelijk meer duidelijkheid over de inhoud van het boek.

12 september 2013

De reacties op ons boek Samenwerken met Jezelf blijven binnenstromen. Daar zijn we heel blij mee. Dus wat ons betreft, zeg het voort.

12 september 2013

Gisteren hebben Brenda van Broekhoven en ik de eerste dag van onze 3-daagse belevingsdagen Wie samenwerkt, excelleert in Rotterdam gehouden. Het was een mooie en bijzondere dag. We hebben daar verhalen verteld, gedanst, opstellingen gedaan en gelachen. Een dag vol energie, zodat we met plezier kijken naar de volgende dag op 8 oktober.

10 september 2013

Vandaag een heel leuk gesprek gehad met een oud collega van het RIZA. Juist op de momenten dat wij op een terras zaten te praten scheen de zon heel regelmatig. De rest van de dag was er alleen maar regen, heel veel regen. Dat blijft toch een bijzonder fenomeen dat we ook veel in ons boek Samenwerken met Jezelf beschrijven.

10 september 2013

twee-meisjes

Vandaag hebben we de folder ‘Samenwerken met Jezelf’ ontvangen voor de workshop die Loes en ik in het najaar en volgend jaar willen geven. En nu maar hopen dat er voldoende deelnemers daarvoor interesse hebben.

9 september 2013

Maandag heb ik voor het eerst voor een opdrachtgever een dagdeel organisatieopstellingen gedaan. Dat was een bijzondere ervaring. Ik weet hoe opstellingen werken en om dan steeds weer te zien wat een geweldige informatie uit de opstellingen komt. Zo schreef een representant: “Bijzonder om te zien dat alles wat er gebeurde onderdeel was van het systeem. Zo had ik het in eerdere opstellingen nog niet ervaren.” Voor mijzelf gold dat ook. Zelf heb ik weer veel geleerd door op een andere manier opstellingen te beginnen. Een prachtig instrument.

16 juli 2013

En gaat het helemaal hard met de reacties. Prachtige reacties zijn het. We danken jullie allemaal voor die positieve reacties. dat sterkt ons in het feit dat we ons boek hebben uitgegeven.

2 juli 2013

De eerste reacties op ons boek druppelen binnen:

Lieve Guus en Loes, wat een prachtig boek!! Zo herkenbaar!! In tegenstelling tot het eerste boek kan ik dit bijna niet wegleggen, heb het al bijna uit!!! Bel jullie zodra ik het uit heb!! Liefs Maria

Een mooi didactisch werk. In de wereld van soms zweverige duistere teksten is jullie boek een mooi persoonlijke zoektocht en ook handleiding van terug naar het (be)leven. Aansluitend en verhelderend op teksten natuurlijk zoals je jullie naar verwijzen , maar ook Sloterdijk en Anderson en anderen. Gefeliciteerd. En blij om te lezen (spiegelen) en te bewaren en ook als een soort handleiding te herpakken. Een prachtige bijdrage aan de huidige tijd. Ambro

30 juni 2013

Gisteren, 29 juni, hebben een kleine 60 familie, vrienden en collega’s onze boekpresentatie van Samenwerken met Jezelf (en de wetten van keuze) bijgewoond. Het was een gezellige drukte in de OBA-bibliotheek Slotervaart. Het was leuk en gek genoeg ook een beetje spannend om te doen. Alsof je je weer opnieuw moet neerzetten en afwachten wat er gaat gebeuren. Maar na dit gedaan te hebben kunnen we ook niet anders dan afwachten en zien wat het Hogere Zelf van plan is.

boekstapel_samenwerken-met-jezelf

25 juni 2013

Het is zover. Mijn nieuwe boek Samenwerken met Jezelf (en de wetten van keuze), dat ik samen met Loes heb geschreven, gaat het levenslicht zien. Op 29 juni wordt het boek voor familie, vrienden, kennissen en collega’s in de OBA-bibliotheek Slotervaart, Amsterdam, gepresenteerd.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën