(TEAM)COACHING

icon_lecture_75x75

Tijdens teamcoaching laat ik u de wereld van samenwerken ervaren. De dialoog, of misschien beter verhalen vertellen is daarin een belangrijk onderdeel. Want verhalen vertellen is samenwerken en samenwerken is verhalen vertellen. Verhalen zorgen voor een verbindende energie, zowel in het team als bij jezelf.

Verbindende energie betekent voor teams dat er een betere onderlinge relatie ontstaat en daardoor betere producten.

 

Wat betekent een teamcoaching?

Voor bedrijven verzorg ik teamcoaching, gericht op een verbeterde samenwerking. Ik werk met verschillende methodieken, zoals opstellingen en systemisch werk, maar een leidend gedachtegoed is het U-proces, ontwikkeld door Otto Scharmer. Verder is verhalen vertellen een belangrijk instrument. Verhalen zorgen voor verbinding.

Kristallen van SamenwerkenBij teamcoaching wordt een programma op maat gemaakt, in het begin vaak gestoeld op de kristallen uit het boek Kristallen van Samenwerken. Na een intake doe ik een voorstel voor een programma. Na accorderen van het voorstel wordt het programma uitgevoerd op een geschikte locatie.

De kosten voor teamcoaching zijn € 750,- (ex btw) per dagdeel. Normaal trek ik 3 dagdelen voor een teamcoaching uit: één dagdeel voor intake, voorbereiding en nazorg, en 2 dagdelen voor de teamcoaching zelf.

Misschien is het interessant om enkele testimonials van projectmanagers te zien.

Individuele coaching

Bij een individuele coaching vindt een intake plaats om de leervraag helder te krijgen.
Dan volgen 5 – 7 gesprekken van ca. 60 min. Voor individuele coaching wordt een
tarief van € 150,-/uur (ex btw) gerekend.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een lezing of workshop? Of wilt u een lezing of workshop aanvragen? Vult u dan het formulier in. Wilt u mij persoonlijk spreken, dan kunt u contact opnemen met Guus Scholten via +31 (0)6 16 953 542 of mail naar info@guussavier.nl


Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën