REACTIES BOEK SAMENWERKEN MET JEZELF

“Een mooi didactisch werk. In de wereld van soms zweverige duistere teksten is
jullie boek een mooi persoonlijke zoektocht en ook handleiding van terug
naar het (be)leven. Aansluitend en verhelderend op teksten natuurlijk zoals
jullie naar verwijzen.
Gefeliciteerd. Blij om te lezen (spiegelen) en te bewaren en ook
als een soort handleiding te herpakken. Een prachtige bijdrage aan de huidige
tijd.”

Ambro Louwe

Een groot applaus voor jullie lef om je kwetsbaar te presenteren aan ieder die jullie boek ter hand neemt.
Voorbeeldig! Met grote interesse heb ik jullie gevolgd en ook genoten van de beeldende vertellingen. Herkenbare ervaringen maakte dat ik me thuis voelde tijdens het lezen. Een mooie inkijk biedt het boek op de etappe van het pad die jullie beiden/samen aan het afleggen zijn; intrigerend en inspirerend. Deel 2 laat een helder licht schijnen op jullie ideeën en overtuigingen en is m.i. een verrijkend onderdeel, dat uitnodigt tot herlezen en verdere verdieping.

Lia Last

Wat een prachtig boek!! Zo herkenbaar!! Ik kan dit bijna niet wegleggen, heb het al bijna uit!!!

Nu lees ik het voor de tweede keer.

“Het mooiste aan jullie boek vind ik de openheid en oprechtheid waarmee het geschreven is. De verhalen van Loes vond ik prachtig om te lezen. In de verhalen van Guus kan ik mij heel erg herkennen. Het bijzondere vind ik dat Guus gevoelens en ervaringen beschrijft precies zo zoals ik deze nu ook heb. Alleen had ik nooit verwacht dat Guus “eenzelfde worsteling” kon hebben doorgemaakt. Ik zie jullie altijd als hele wijze en evenwichtige mensen waarbij alles ogenschijnlijk “vanzelf” lijkt te gaan.
Dus om deze reden vond ik de herkenning extra mooi!
Jullie boek heeft mij in elk geval meer bewust gemaakt van de werking van synchronisatie. Eigenlijk wist ik dit al en pas ik dit ook al toe, maar door het boek doe ik het bewuster en als het dan (zichtbaar) werkt, wordt ik daar heel blij van!
Hierdoor kan ik me nu ook beter in de situatie ontspannen en afwachten wat er achter die “zwarte deur” zit!! Ben benieuwd!”

Maria Mattens

“Overigens ben ik al op blz. 167 en ik vind het geweldig.”

Paula van der Werff

“Het is een heerlijk boek om te lezen.
Ik ben nu bijna op de helft en kan er moeilijk los van komen. Heel gevoelig en intens opgeschreven. Ik vind het mooi Loes, als jij bij je gevoel blijft. Dat ben jij, en niet de kennis die je bezit. Ik lees dan wie Loes werkelijk is. Ik zie veel overeenkomsten met de struggelingen die ik heb. En Guus, jij kan dat heel goed. Ook als je over wetenschap praat is het een verhaal. Erg knap.”

Erik Drost

“Ik ben al aardig opgeschoten in jullie boek en ik geniet van elk verhaal!!”

Tara Dik

“Al driekwart in jullie boek, onder de indruk van jullie verhalen waarin openheid
& kwetsbaarheid me raakt! Ik zou graag nog eens met jullie praten over de liefde, het
leven & flow & synchroniciteit.”

Simone Willems

“Heerlijk om jullie boek te lezen en jullie zo nog beter te leren kennen :).”

Sonja Nossent

“Nieuwste boek Samenwerken met Jezelf in een dag uitgelezen! Niet alleen mooie
verhalen maar ze zetten ook aan tot nadenken over gebeurtenissen in je eigen
leven die je met andere ogen leert zien. De vijf wetten van keuze die worden
uitgelegd blinken uit in hun eenvoud en zijn daardoor goed praktisch toe te
passen.
Een ware aanwinst in de boekenkast, waar het boek niet in staat
omdat een kennis het gelijk heeft mee genomen nadat zij het zag liggen…..”

Ben Zwarthoed

“Tevens ben ik je nieuwe boek aan het lezen. En ik lees het met veel plezier, herkenning en bewondering. Ik zou graag nog een exemplaar ontvangen. Deze zou ik aan een heel goede vriend willen sturen die al jaren zoekende is. Ik denk dat dit boek hem kan helpen richting te geven aan de komende jaren.”

Henk Bulthuis

Ik heb het boek met veel plezier en interesse gelezen.

Jos Franke

Ik het boek gelezen en vond het heel inspirerend. Het roept ook veel vragen bij mij op.

Corrie Alderliesten

Jullie boek heb ik in één ruk uitgelezen: gemakkelijk te lezen, herkenbare passages, maar toch ook vraagtekens.

Marijke Vonk

Het is een zeer prettig leesbaar boek en je verhaal inspireert me. Je raakt bij mij een snaar die bij mij resoneert. Ik kon in ieder geval de vertaling maken van een aantal ervaringen in mijn leven over hoe ik ben gestuurd. Dank je wel.

Martin Brinkhuis

Ik heb ondertussen jullie boek gelezen. Een aparte gewaarwording – het is inderdaad herkenning, qua inhoud en ook te lezen in een boek over mensen die je persoonlijk ‘kent’. Een bijzondere ervaring. Ook bijzonder om je eigen naam, in een boek tegen te komen. Na even een soort van ‘schrik-moment’ wel mooi om te lezen, dat ik een stukje heb mogen meewandelen op jullie ‘pad’. Als ondersteuning, bewustmaker. Dank, daarvoor.

Jullie schrijven heel “leesbaar”- door jeZelf ook kwetsbaar op te stellen, zal dat zeker herkenning geven bij mensen. Het blijft op die manier niet bij een theoretisch verhaal, maar juist in jullie eigen leven, met jullie ervaringen in de praktijk getoetst.

Deel 3- de wetten van keuze. Is ook duidelijk, en geeft ook aan dat het kiezen in ons leven niet zo makkelijk is, als het soms lijkt. In tegendeel. Het vertrouwen in ons Zelf is een basis om keuzes te kunnen en durven maken. En het vertrouwen in het Hogere Zelf komt daar nog eens bij. De verbinding met beide is een weg van vallen en opstaan – ervaringen in het leven op doen en die vervolgens als uitdaging zien om weer te ‘groeien – dichter te komen bij wie je bent. Nogmaals dank voor het boek, en voor de bewust-wording – dat ik daarin een kleine bijdrage heb mogen ‘zijn’.

Anneke Dirksen

Ik heb met veel plezier jullie boek gelezen in de vakantie! Mooi zoals jullie terug gekeken hebben op je leven en alle puzzelstukjes met elkaar hebben verbonden. Dank je wel voor het delen van jullie levensverhaal.

Henriette Reineke

Ik heb jullie boek met veel interesse gelezen. Mijn vrouw Marijke heeft het ook gelezen. Ik kom op haar reactie later nog even terug. Eerst geef ik mijn reactie. Ik vond jullie verhalen erg boeiend. Ik vind het ook bijzonder dat jullie openhartig spreken over jullie positieve en negatieve ervaringen in het werk en op reis, en hoe al die ervaringen ook weer lessen zijn voor een beter en gelukkiger leven. Het boek bood ook veel aanknopingspunten voor zelfreflectie.

Paul Stortelder

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën