WORKSHOP

icon_lecture_75x75Tijdens workshops laat ik u de wereld van samenwerken ervaren. De dialoog, of misschien beter verhalen vertellen is daarin een belangrijk onderdeel. Want verhalen vertellen is samenwerken en samenwerken is verhalen vertellen. Verhalen zorgen voor een verbindende energie, zowel in het team als bij jezelf.

Verbindende energie betekent voor teams dat er een betere onderlinge relatie ontstaat en daardoor betere producten.

Verbindende energie in onze workshop voor particuliere deelnemers geeft inzicht in je eigen levensverhaal en levensdoel.

Voor de data van de workshops: zie de Agenda.

Workshop ‘Wie samenwerkt, excelleert’

Hier kun je een filmpje zien waarin deelnemers over hun ervaring vertellen.

Iedereen werkt samen: met collega’s in de organisatie en met externe partijen. In projectteams, met leidinggevenden en met medewerkers om leiding aan te geven. Ook privé werk je samen. Waar niet? En dat blijkt lang niet altijd makkelijk te zijn. Hoe hou je de boel geïnspireerd? Hoe zorg je dat iedereen in z’n kracht staat en vooral dat je zelf optimaal functioneert?

Wie excellente resultaten wil bereiken, heeft een sterk team nodig met mensen die kunnen verbinden. Een excellent team begint bij je zelf. Gandhi zei: ‘Be the change you want to see’. Wie zelf beter kan samenwerken, zal grootse resultaten neerzetten.

Welke stappen kun je zelf zetten om te excelleren? We bieden in 2015 weer een 3-daagse avontuurlijke en innerlijke ontdekkingsreis aan op 23 januari, 6 maart en 17 april. De kosten voor de 3-belevingsdagen zijn € 995,- (ex btw). De folder kun je hier downloaden.

We houden een 1-daagse introductiedag op 21 november 2014; de kosten daarvan zijn € 150,- (ex BTW), voor ZZP’ers € 99,- (ex BTW).

Je kunt je hier registreren.

Voor de data voor de 3 belevingsdagen: zie de Agenda.

In onderstaand interview vertel ik meer over mijn filosofie (met dank aan Rob Overgaauw):

 

Workshop “Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze”

We bieden aan individuen verschillende workshops aan, van 1 dag tot 7 dagen. Die workshops dienen om meer inzicht te krijgen in je levensverhaal en levensdoel, zodat het leven meer in flow komt.

Een jaar op reis met Jezelf, de reis van de held

1-Daagse workshop

Om met het gedachtegoed kennis te maken bieden we een 1-daagse workshop aan. Die dag kost voor particulieren € 95,- inclusief ons boek en voor deelnemers uit het bedrijfsleven € 115,- (ex btw).

7-Daagse workshop

Samenwerken met JezelfHet samenwerken met Jezelf ga je ontdekken aan de hand van de vijf wetten van keuze. Door die te ervaren ervaar je de aspecten die voor jouw levensverhaal van belang zijn. Dus in de workshop laten we je een stukje van je levensverhaal schrijven. En uit dat levensverhaal komt langzaam aan je levensdoel naar voren.

De workshop bestaat uit 6 dagen en een weekend. Elke dag wordt er een wet besproken en ga je met die wet werken. Het weekend staat in het teken van de wet van de afgedwongen of onbewuste keuze. Op de vijfde en zesde dag ga je met hulp van gastdocenten een tipje van de sluier van jouw levensverhaal en levensdoel oplichten. De laatste dag ga je vertellen wat je in het afgelopen jaar hebt ervaren.

Praktische informatie

Voor de data voor de workshop Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze: zie de Agenda.

Je krijgt het boek Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze, geschreven door Guus Scholten en Loes Bakker.

De kosten voor de 7 daagse workshop, bedragen ca. € 700,- voor particulieren en € 995,- (ex btw) voor deelnemers uit het bedrijfsleven. De 7-daagse wordt gespreid over een jaar.

De brochure van de workshop kun je hier downloaden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een lezing of workshop? Of wilt u een lezing of workshop aanvragen? Vult u dan het formulier in. Wilt u mij persoonlijk spreken, dan kunt u contact opnemen met Guus Scholten via +31 (0)6 16 953 542 of mail naar info@guussavier.nl


Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën