OVER SAVIER

Guus-90x90Mijn naam is Guus Scholten. Na vele jaren als leidinggevende en manager bij de overheid te hebben gewerkt, heb ik sinds 2011 Savier opgericht. Savier is een acroniem voor ‘Samen naar Verbindende energie’, het titelverhaal uit mijn boek Kristallen van Samenwerken. Ik twitter onder de naam @guussavier, zoals ook mijn website heet.

Samenwerken is mijn thema en leidmotief. Dat vertaalt zich in teamcoaching en individuele coaching. Het gaat om relaties. Bij teamcoaching wil ik graag dat er (weer) energie tussen de deelnemers onderling ontstaat, van hart tot hart; bij individuele coaching dat de betrokkene weer beter met zichzelf kan samenwerken.

Ik ben getrouwd met Loes Bakker, eigenaar van Z-Elf coaching (zie www.loesbakker.nl of www.helendekracht.nl). We hebben een workshop samenwerken gegeven en we werken samen bij opstellingen. We hebben inmiddels ook samen een boek geschreven: Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze. Daarover hebben we workshops ontwikkeld.

Om zelf stabiel te blijven beoefen ik Yoga: Kriya Yoga, een meditatieve vorm van Yoga die door Paramahansa Yogananda in de wereld is gezet. In mijn vrije tijd fietsen we graag, in de zomer door heel Europa. Ook mag ik graag pianospelen, maar daar moet ik wel bewust tijd voor maken.

Kijk ook op kristallenvansamenwerken.nl

Als je wilt zien voor welke opdrachtgevers ik heb gewerkt, klik op opdrachtgevers

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën