REACTIES WORKSHOPS

WORKSHOP ‘SAMENWERKEN MET JEZELF’

twee-meisjes

Voor mij is de workshop ‘Samenwerken met jezelf’ bijzonder, inspirerend en verrijkend. In een veilige setting creĆ«ren Guus en Loes een platform waar je kunt werken aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Een aanrader!

Tara Dik

Ik heb deelgenomen aan de eendaagse workshop Samenwerken met Jezelf, een appetizer voor de zevendaagse die volgend jaar (verspreid over het jaar) wordt georganiseerd. In de veilige container die Guus en Loes met hun ervaring in de groep inbrachten was het plezierig m’n nieuwsgierigheid de ruimte te geven. Dat zal in de toekomst nog wel eens bij hen gebeuren. Ik verheug me erop.

Ranjana Wiersema

In hun boek Samenwerken met Jezelf stellen Guus en Loes dat keuzes maken in je leven wetmatigheden heeft. Door steeds meer te letten op synchroniciteit in je leven (schijnbaar toevallige voorvallen) komen zij tot de conclusie (mede aan de hand van hun eigen levensverhalen) dat toeval niet bestaat. Deze voor mij nieuwe invalshoek om processen in je leven te begrijpen vind ik bijzonder verrassend, leerzaam en verrijkend en nodigt uit om er dieper op in te gaan en zo in je eigen levensverhaal je eigen levensdoel te ontdekken.

Maud de Fretes

Wat een prachtige dag was het vorige week. Bijzonder om te zien hoe ieder in zijn “eigen proces” zit en toch ongeveer allemaal met dezelfde vragen “worstelen”. Mooie energie en mooie mensen! Ik heb genoten, dank jullie wel!!

Maria Mattens

3 BELEVINGSDAGEN ‘WIE SAMENWERKT, EXCELLEERT’

brochure-samenwerken-excelleren_300

Ik heb de drie belevingsdagen als heel bijzonder en waardevol ervaren. Ik kan samenwerken met mezelf!. Dat was voor mij een eye-opener; ik heb het nooit zo voor mezelf benoemd. Dat is voor mij een nieuwe invalshoek en aandachtspunt. Ik merk dat ik nu in allerlei situaties het thema samenwerken tegenkom. En kan inzetten wat ik deze dagen heb beleefd. De belevingsdagen hebben me, naast de samenwerking met mezelf, ook laten ontdekken hoe ik samenwerk met anderen en wat mijn aandeel is. Ook weer op een manier dat ik het kan voelen en ervaren. De opstellingen, het bewegen, met elkaar muziek maken, in tweetallen samen aan oefeningen werken. Allemaal vormen van samenwerken die ik in het dagelijks leven niet doe. Ontdekken dat we in ons anders-zijn elkaar zo mooi aanvullen waardoor er een extra dimensie, een nieuw geheel ontstaat. Iets dat door de samenwerking meer is dan de som der delen, iets waar ik geen woorden voor heb maar dat ik deze dagen meerdere keren heb mogen ervaren en delen met mijn samenwerkingspartners. De liefdevolle en zorgvuldige begeleiding van Brenda en Guus als facilitators hebben zeker bijgedragen aan de sfeer, de veiligheid en het gevoel van saamhorigheid dat al bij de lunch van dag Een een feit was. En het heeft me ook bewust gemaakt van het feit dat ik meer wil dansen, zingen en spelen. Ook in samenwerking. De eerste biodanza lessen zijn een feit, net als mijn eerste avond zingen. Muziek maken staat nog op mijn verlanglijstje. Ik zit op een nieuw spoor en word daar helemaal blij van. Die energie neem ik mee in mijn leven en in mijn werk. Dat heb ik alleen ontdekt dankzij de belevingsdagen.

Ine Ruijfrok

Heel veel dank voor de inspirerende, diepzinnige en gezellige workshop! Het heeft bij mij enkele mooie dingen in beweging gebracht en ik vond het ook prachtig om mee te maken hoe de groep steeds meer naar elkaar toe groeide

Irina Zuboff

ik kan mij hier helemaal bij aansluiten, ben ook dolblij met ons allemaal en in het bijzonder met onze facilitators die dit mogelijk maken, Brenda en Guus.!!

Monique sajet

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieƫn