SAMENWERKEN MET JEZELF

boekstapel_samenwerken-met-jezelf-131x148Samenwerken met Jezelf, de speciale auteurseditie

In ons boek Samenwerken met Jezelf vertellen Loes en ik ons levensverhaal, onze eigen Reis van de Held, zoals beschreven door Joseph Campbell. Wij geven geen kant en klare recepten. We geven een kijkje in de keuken van hun leven.

Het gaat om de herkenning voor jou: wat ons is overkomen, welke lessen wij in het leven hebben geleerd en hoe we daaruit ons levensdoel hebben gevonden. Door samen te werken met ons Hogere Zelf. Uit ons levensverhaal verschijnen de vijf wetten van keuze.

Als je de gebeurtenissen in je leven wilt kunnen plaatsen of als je wilt weten waarom er iets in je leven gebeurt, dan kan Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze jou helpen. In het boek krijg je de wetten van keuze uitgelegd. De wetten van keuze helpen je om jouw levensverhaal te analyseren en om stappen te zetten om je levensdoel te vinden.

Dit is een speciale auteurseditie, waarbij je een kaart ontvangt die een mogelijke aanwijzing geeft van de richting waarin je kunt zoeken. (In de reguliere handel kost dit boek € 24,50).

Bestellen

eBook-samenwerken-met-jezelf-450-75x75Als je het boek wilt bestellen, eventueel als E-boek, mail me dan even: guussavier@gmail.com.

We zouden het leuk vinden als je hier een recensie wilt schrijven.

Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën