LEZINGEN

Verhalen vertellen is samenwerken en samenwerken is verhalen vertellen

icon_lecture_75x75Tijdens de lezingen neem ik u mee in de wereld van samenwerken. Ik ga verhalen vertellen. En ook over de achtergronden van samenwerken vertellen. Want verhalen vertellen is samenwerken en samenwerken is verhalen vertellen. Verhalen zorgen voor een verbindende energie.

Wat betekent een lezing over Kristallen van Samenwerken?

Kristallen van SamenwerkenEen lezing geeft inzicht in samenwerken en de achterliggende principes, zoals ik ook in mijn boek Kristallen van Samenwerken heb verteld. En ik zal ingaan op het effect en het nut van onderlinge samenwerking (zie als voorbeeld de lezing Het verbeteren van de productie in organisaties door samenwerking. Over relatie en liefde in organisaties),

Een lezing wordt in principe op maat gemaakt, met onderdelen uit mijn boek Kristallen van Samenwerken en verhalen uit de praktijk. Toch zijn er ook een aantal herkenningspunten.

Zo kan ik aan de hand van de ontstaansgeschiedenis van het boek Kristallen van Samenwerken de drie fases van samenwerken uitleggen: samenwerken met jezelf, samenwerken met de elementen en samenwerken met anderen.

Deze drie fases worden vervolgens geplaatst in het U-proces, een proces dat tegenwoordig wereldwijd opgeld doet. Ook kan ik iets vertellen over de functie van activeringsenergie in het proces van samenwerken. Om de verhalen te koppelen aan ervaring zullen ze worden afgewisseld met momenten van interactie.

Waar gewenst kunnen ook enkele van de twaalf ‘kristallen van samenwerken’ uit mijn boek onthuld en nader onderzocht worden.

Een voorbeeld van een lezing vanuit het gedachtegoed Kristallen van Samenwerken

Het verbeteren van de productie in organisaties door samenwerking. Over relatie en liefde in organisaties

Ik ga u vertellen over het verbeteren van de productie in organisaties. Ik ben geen productdeskundige en ook geen deskundige van bedrijfsprocessen. Toch ga ik iets vertellen over de verbetering van de productie. Want ik ga vertellen over mensen. Ik ga vertellen over relaties, ik ga vertellen over liefde in organisaties. Lees verder…

Wat betekent een lezing over Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze?

Samenwerken met JezelfBij een lezing over het boek Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze gaan Loes en ik vertellen over de ontstaansgeschiedenis van het boek. Een lezing geeft inzicht in samenwerken met je Hogere Zelf en de achterliggende wetten, zoals we in ons boek Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze beschrijven. We zullen ingaan op het effect en het nut van die samenwerking: inzicht in je eigen levensverhaal en mogelijk een dieper inzicht in je levensdoel.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een lezing of een workshop aanvragen? Je kunt contact opnemen met Guus Scholten via +31 (0)6 16 953 542 of info@guussavier.nl.


Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën