SAMENWERKEN MET JEZELF

icon_SmJ_75x75Er is moed nodig om met Jezelf samen te werken. Samenwerken met jezelf betekent namelijk jezelf kennen, bereid zijn naar alle mooie en minder mooie stemmen van binnen te luisteren.

Vooral de angsten die we hebben onder ogen zien, de angst om de controle te verliezen, de angst om te falen, de angst dat een ander het beter weet, de angst om niet geaccepteerd te worden.

Samenwerken met jezelf is die stemmen accepteren en er mee te gaan werken. Bij samenwerken met Jezelf gaat het om de volgende vragen:

  • Hoe kan mijn leven gelukkiger worden?
  • Hoe krijg ik meer grip op mijn leven?
  • Hoe krijg ik zicht op mijn levensdoel?

Ben je geïnteresseerd in een 1-daagse of een 7-daagse workshop Samenwerken met Jezelf, bekijk dan onze informatie.

Voor de data voor de 1-daagse workshop Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze: zie de Agenda.

ACHTERGRONDINFORMATIE

Samenwerken met jezelf betekent ook jezelf liefhebben, zonder in egoïsme te vervallen, liefde als verbindende energie met jezelf. Het gaat erom je talenten te ontwikkelen. Je talenten helpen je om je verlangen, je doel waarmee je naar deze aarde bent gekomen vorm te geven. Het is belangrijk om je eigen verhaal te ontdekken, een verhaal dat op zoek gaat naar jouw eigen kracht, naar jouw eigen roeping, jouw eigen verlangen.

Ons leven is één grote aaneenschakeling van gebeurtenissen, fijne en minder fijne, zware en humoristische, zoals in de Reis van de Held. En allemaal hebben die gebeurtenissen één kenmerk gemeen: ze gebeuren niet toevallig, ze behoren tot ons levensverhaal. Al die gebeurtenissen vertellen ons wie we zijn, wat we moeten doen en waar we naar toe gaan. Als we mee kunnen stromen met die gebeurtenissen, gebeuren er wonderen in ons leven, worden we gelukkig, omdat we de dingen doen waarvoor we naar de Aarde zijn gekomen.

Omdat het als mens niet makkelijk is om je volledig aan het Leven over te geven, worden we voortdurend geholpen, soms voorzichtig, soms nadrukkelijk. Als je die hulp kunt aanvaarden, dan ben je aan het samenwerken met Jezelf, je Hogere Zelf. Je Hogere Zelf is voortdurend waakzaam over je en probeert je die kant op te sturen die voor jou het beste is. Met heel veel Liefde en Begrip word jij geholpen om je levenspad te lopen en je levensverhaal in te vullen, met allemaal schijnbare onmogelijkheden en toevalligheden.

boekstapel_samenwerken-met-jezelfIn ons boek Samenwerken met Jezelf vertellen we ons levensverhaal, onze eigen Reis van de Held, zoals beschreven door Joseph Campbell.

Je kunt de speciale auteurseditie Samenwerken met Jezelf ook bij mij bestellen: mail naar guussavier@gmail.com.

Wij geven lezingen en workshops over samenwerken aan particulieren en bedrijven. Klik hier als je geïnteresseerd bent in de workshop ‘Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze’.

Ook kun je direct contact met me opnemen: +31 (0)6 16 953 542.


Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën