WORKSHOP EN TEAMCOACHING

icon_lecture_75x75

Tijdens workshops en teamcoaching laat ik u de wereld van samenwerken ervaren. De dialoog, of misschien beter verhalen vertellen is daarin een belangrijk onderdeel. Want verhalen vertellen is samenwerken en samenwerken is verhalen vertellen. Verhalen zorgen voor een verbindende energie, zowel in het team als bij jezelf.

Verbindende energie betekent voor teams dat er een betere onderlinge relatie ontstaat en daardoor betere producten.

Verbindende energie in onze workshop voor particuliere deelnemers geeft inzicht in je eigen levensverhaal en levensdoel.

Wat betekent een workshop of teamcoaching?

Voor bedrijven

Voor bedrijven verzorg ik teamcoaching, gericht op een verbeterde samenwerking. Ik werk met verschillende methodieken, maar een leidend gedachtegoed is het U-proces, ontwikkeld door Otto Scharmer. Verder is verhalen vertellen een belangrijk instrument. Verhalen zorgen voor verbinding. Daarnaast doe ik opstellingen en systemisch werk.

Voor particulieren

We bieden aan individuen verschillende workshops aan, van 1 dag tot 7 dagen. Die workshops dienen om meer inzicht te krijgen in je levensverhaal en levensdoel, zodat het leven meer in flow komt.

Teamcoaching

Kristallen van SamenwerkenBij teamcoaching wordt een programma op maat gemaakt, in het begin vaak gestoeld op de kristallen uit het boek Kristallen van Samenwerken. Na een intake doe ik een voorstel voor een programma. Na accorderen van het voorstel wordt het programma uitgevoerd op een geschikte locatie.

De kosten voor teamcoaching zijn € 750,- (ex btw) per dagdeel. Normaal trek ik 3 dagdelen voor een teamcoaching uit: één dagdeel voor intake, voorbereiding en nazorg, en 2 dagdelen voor de teamcoaching zelf.

Misschien is het interessant om enkele testimonials van projectmanagers te zien.

Individuele coaching

Bij een individuele coaching vindt een intake plaats om de leervraag helder te krijgen.
Dan volgen 5 – 7 gesprekken van ca. 60 min. Voor individuele coaching wordt een
tarief van € 150,-/uur (ex btw) gerekend.

Workshop ‘Wie samenwerkt, excelleert’

Iedereen werkt samen: met collega’s in de organisatie en met externe partijen. In projectteams, met leidinggevenden en met medewerkers om leiding aan te geven. Ook privé werk je samen. Waar niet? En dat blijkt lang niet altijd makkelijk te zijn. Hoe hou je de boel geïnspireerd? Hoe zorg je dat iedereen in z’n kracht staat en vooral dat je zelf optimaal functioneert?

Wie excellente resultaten wil bereiken, heeft een sterk team nodig met mensen die kunnen verbinden. Een excellent team begint bij je zelf. Gandhi zei: ‘Be the change you want to see’. Wie zelf beter kan samenwerken, zal grootse resultaten neerzetten.

Welke stappen kun je zelf zetten om te excelleren? We bieden een 3-daagse avontuurlijke en innerlijke ontdekkingsreis aan. De kosten voor de 3-belevingsdagen zijn € 995,- (ex btw). De folder kun je hier downloaden.

Voor de data voor de 3 belevingsdagen: zie de Agenda.

In onderstaand interview vertel ik meer over mijn filosofie (met dank aan Rob Overgaauw):

Workshop “Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze”

Een jaar op reis met Jezelf, de reis van de held

1-Daagse workshop

Om met het gedachtegoed kennis te maken bieden we een 1-daagse workshop aan. Die dag kost voor particulieren € 95,- inclusief ons boek en voor deelnemers uit het bedrijfsleven € 115,- (ex btw).

7-Daagse workshop

Samenwerken met JezelfHet samenwerken met Jezelf ga je ontdekken aan de hand van de vijf wetten van keuze. Door die te ervaren ervaar je de aspecten die voor jouw levensverhaal van belang zijn. Dus in de workshop laten we je een stukje van je levensverhaal schrijven. En uit dat levensverhaal komt langzaam aan je levensdoel naar voren.

De workshop bestaat uit 6 dagen en een weekend. Elke dag wordt er een wet besproken en ga je met die wet werken. Het weekend staat in het teken van de wet van de afgedwongen of onbewuste keuze. Op de vijfde en zesde dag ga je met hulp van gastdocenten een tipje van de sluier van jouw levensverhaal en levensdoel oplichten. De laatste dag ga je vertellen wat je in het afgelopen jaar hebt ervaren.

Praktische informatie

Je krijgt het boek Samenwerken met Jezelf en de wetten van keuze, geschreven door Guus Scholten en Loes Bakker.

De kosten voor de 7 daagse workshop, bedragen ca. € 700,- voor particulieren en € 995,- (ex btw) voor deelnemers uit het bedrijfsleven. De 7-daagse wordt gespreid over een jaar.

De brochure van de workshop kun je hier downloaden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een lezing of workshop? Of wilt u een lezing of workshop aanvragen? Vult u dan het formulier in. Wilt u mij persoonlijk spreken, dan kunt u contact opnemen met Guus Scholten via +31 (0)6 16 953 542 of mail naar info@guussavier.nl


Recente berichten

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën